Reiseanbefalinger Europa Asia Amerika Afrika

TSS-Nyheter


13.03.2024

„Vi har allerede reist medTSS 26 ganger!“

Et spontant intervju med de mest lojale kundene i reisekonsernet TSS:

Kundetilfredsheten med RSD Group, som også TSS tilhører, er svært høy. Flertallet av gjestene våre reiser med turoperatøren igjen og igjen. Hvorfor er det slik? Hva er det som imponerer de reisende spesielt? Vi snakket med et par som har reist med oss hele 26 ganger de siste ti årene. De er våre mest lojale kunder.

mer


Paris (verdensarv)

15.02.2024

Alltid i nærheten av UNESCO verdensarvliste!

Å reise med TSS betyr at du får se det beste av verden.

Det finnes reiser vi drømmer om hele livet: Å endelig få være der korsfarerne kjempet og kongene bodde. Å stå i ærefrykt foran de enorme palassene og festningene deres. Spasere gjennom berømte byer og ta del i deres fargerike liv og gripende historier. Å se på fantastiske laguner, ned i brede juv og opp i mektige fjellkjeder.

mer


01.02.2024

TSS Travel Service Scandinavia reisegruppe er hedret som TOP-turoperatør

Eksperter verdsetter den spesielle turist- og økonomiske slagkraften

TSS Travel Service Scandinavia er en del av en av de største studieturoperatørene i Europa, RSD Group, som nettopp har blitt anerkjent som en TOP-turoperatør for sine resultater som er „over-gjennomsnittlige innen turisme og økonomi.

mer
14.01.2021

Videojulebudskap

Med denne elskelige videojulehilsen fra TSS-teamet, sender vi deg noen spesielle julehilsener i denne ekstraordinære tiden. Vi ønsker deg og dine en Riktig God Jul og et Godt og sunt Nytt År i 2021! Vi takker for lojaliteten og ser optimistisk på året som kommer. La oss igjen oppdage verdens underverk sammen.

mer


15.12.2020

Plant trær med barna

«Hvert tre teller», roper barna og ungdommene i initiativet Plant for the Planet. For å redde jordas klima, ønsker de utrolig nok å plante 1000 milliarder trær innen år 2030.

mer


16.10.2019

Reiseledere fra RSD: Profesjonelle med hjerte og forstand

Hva er så spesielt med reiseledere fra RSD? Hvorfor er det først og fremst dem som garanterer den høye kvaliteten på turene våre og som sikrer suksessen til RSD, studiereisearrangøren som også inkluderer TSS?
Trylleformelen lyder: Høy kompetanse + stor menneskelighet = sterke personligheter. Og dermed også best mulig omsorg for de reisende.
Vi har snakket med noen av de i alt 500 kollegene som jobber som reiseledere for oss over hele verden. Vi har samlet representative utsagn over hva de setter pris på med TSS og gjestene deres, og fremfor alt hva de forventer av seg selv.

mer


29.07.2019

Vi oppdager verden med RSD/TSS –
intervjuer med stamkunder

Seks, kanskje til og med sju ganger, har de vært faste kunder hos RSD, det tyske partnerselskapet i TSS-gruppen.
De har utforsket mye, har latt seg overraske og har virkelig nytt feriedagene sine. Og de har gjerne villet oppdage verdens underverker igjen og igjen med RSD. Vi har spurt dem om hva de liker best ved RSD-reiser, og hvilke minner de setter spesiell pris på.

mer


27.06.2019

Westcoast-barna smiler igjen

Hvordan TSS støtter et tannlegeprosjekt i Sør-Afrika

Den lille landsbyen Paternoster ligger om lag 160 kilometer nord for Cape Town, på den herlige vestkysten av Sør-Afrika. Her lever mange familier på eksistensminimum. For barna betyr det også at
de medisinske tjenestene er utilfredsstillende. Det gjelder også tannhelse. Av de 300 barna i den eneste skolen på stedet, har 95 prosent akutt behov for tannmedisinsk behandling. Det lille hjelpeprosjektet “Westcoast Kids” er derfor til stor hjelp for dem.

mer


25.05.2019

RSD feirer 10-årsjubileum!

Det er en stor grunn til å feire: RSD gleder seg til sitt 10-års firmajubileum!
RSD startet i 2009 med en Kappadokia-reise. I år – i 2019 – er vi en av de største arrangørene av studiereiser i Europa, med nesten to millioner kunder – og med verdensomspennende toppsortiment og stor popularitet.

mer

10.07.2016

TSS utvider tilbudet

Nye, spektakulære studiereiser gjør ferien til en stor opplevelse

TSS benytter seg av sin årelange erfaring som arrangør av studiereiser og presenterer et utvidet reisetilbud med nye, fascinerende reisemål over hele verden i velkjent kvalitet. Dermed kan RSD/TSS-gjestene oppleve enda flere enestående UNESCO-steder og genial arkitektur mens de samtidig nyter den sjarmerende atmosfæren i fremmede land og kulturer – på fargerike markeder, i romantiske gamlebyer eller hos fiskerne ved stranden.

mer


09.12.2015

TSS nye nettside er mer moderne, fargerik, morsom og ryddig

Fra nå av viser TSS seg med nytt utseende og er stolt av sin nye internettpresentasjon. Mange imponerende bilder, mer informasjon, en interaktiv og først og fremst brukervennlig betjening gjør det enda mer interessant å reise med TSS.

mer


12.08.2015

TSS hjelper i det tungt rammede jordskjelvområdet i Nepal

Mer enn 8.500 døde er den triste bilansen etter det ødeleggende jordskjelvet i Nepal i april 2015. Ca. 8,6 millioner mennesker er direkte truffet, blant dem ca. 1,2 millioner barn. De ble revet ut av hverdagen, har ikke tak over hodet mer, mange har mistet familiemedlemmer. Den stadige angsten for nye skjelv og den omfattende fattigdommen gjør gjenoppbyggingen vanskelig og langsom.

mer19.12.2014

TSS-feriegjester overrekker bokgave i Tyrkia

TSS viser i år som i fjor at de har et stort hjerte for barn i ferieregionen rundt Antalya.

For TSS bringer ikke bare gjestene sine kultur, historie og den vakre naturen i Tyrkia nærmere, TSS gjør det mulig for mennesker å møtes.

mer


30.06.2014

Toppkarakter for TSS-bussjåfører

Det er ikke bare omhyggelig utvalgte hoteller og høyt kvalifiserte, anerkjente reiseledere som garanteret for en perfekt organisert studiereise med TSS.

mer


26.06.2014

Høyt besøk hos TSS i Antalya

Recep Yüksel, stedfortredende guvernør for turisme og kultur i Antalya, var kommet for å gi uttrykk for byens takknemlighet.

mer

08.08.2013

Europa – vi kommer!

Når telefonene kimer hos dannelsesreisearrangøren RSD, blir det fart i Europa. For rundreisene gjennom Kappadokia eller til et drømmehotell i Dubai bookes også på tysk, fransk eller nederlandsk.

mer


06.06.2013

Våre partnere sier tusen takk!

Våre tyrkiske partnere takker RSD, bedriftsnettverket som også omfatter TSS, for det spesielt gode samarbeidet. RSD er en av de største, europeiske turoperatørene for dannelsesreiser. Spesielt er det det livlige samarbeidet som fører til høy tilfredshet hos våre partnere og dermed også hos kundene våre.

mer01.06.2012

Travel Service Scandinavia i Myra:

RSD som er en partner til TSS, regnes blant de største, europeiske turoperatørene for dannelsesreiser. Bedriftnettverket har sagt seg villig til å gi en gave på over 100.000 TL, dette tilsvarer 50.000 €, til støtte for utgravingene i Myra som ligger sydvest i Tyrkia. Gaven skal brukes til å restaurere et antikt teater med tilhørende scenekulisser.

mer


05.05.2012

Hulekirker og underjordiske byer midt i et enestående landskap:

Helga og Dr. Bernhard Maier reiste gjennom Kappadokia

Denne soloppgangen vil vi komme til å huske resten av livet: Vi svevde i luftballong over Göreme-dalen i hjertet av Tyrkia.

Langt under oss bredte det endeløse, åpne lanskapet i Kappadokia seg ut. De dype kløftene og de bisarre fjellformasjonene som lokalbefolkningen kaller for «feenes skorsteiner» lyste magisk i de første morgentimene. Og hele tiden så vi luftballongene stige opp mot den blå himmelen. Vi tilbragte ca. en og en halv time i luften over dette mystiske landskapet. Rett og slett overveldende!

mer