TSS-Nyheter

10.07.2016

TSS utvider tilbudet

Nye, spektakulære studiereiser gjør ferien til en stor opplevelse

TSS benytter seg av sin årelange erfaring som arrangør av studiereiser og presenterer et utvidet reisetilbud med nye, fascinerende reisemål over hele verden i velkjent kvalitet. Dermed kan RSD/TSS-gjestene oppleve enda flere enestående UNESCO-steder og genial arkitektur mens de samtidig nyter den sjarmerende atmosfæren i fremmede land og kulturer – på fargerike markeder, i romantiske gamlebyer eller hos fiskerne ved stranden.

mer


09.12.2015

TSS nye nettside er mer moderne, fargerik, morsom og ryddig

Fra nå av viser TSS seg med nytt utseende og er stolt av sin nye internettpresentasjon. Mange imponerende bilder, mer informasjon, en interaktiv og først og fremst brukervennlig betjening gjør det enda mer interessant å reise med TSS.

mer


12.08.2015

TSS hjelper i det tungt rammede jordskjelvområdet i Nepal

Mer enn 8.500 døde er den triste bilansen etter det ødeleggende jordskjelvet i Nepal i april 2015. Ca. 8,6 millioner mennesker er direkte truffet, blant dem ca. 1,2 millioner barn. De ble revet ut av hverdagen, har ikke tak over hodet mer, mange har mistet familiemedlemmer. Den stadige angsten for nye skjelv og den omfattende fattigdommen gjør gjenoppbyggingen vanskelig og langsom.

mer19.12.2014

TSS-feriegjester overrekker bokgave i Tyrkia

TSS viser i år som i fjor at de har et stort hjerte for barn i ferieregionen rundt Antalya.

For TSS bringer ikke bare gjestene sine kultur, historie og den vakre naturen i Tyrkia nærmere, TSS gjør det mulig for mennesker å møtes.

mer


30.06.2014

Toppkarakter for TSS-bussjåfører

Det er ikke bare omhyggelig utvalgte hoteller og høyt kvalifiserte, anerkjente reiseledere som garanteret for en perfekt organisert studiereise med TSS.

mer


26.06.2014

Høyt besøk hos TSS i Antalya

Recep Yüksel, stedfortredende guvernør for turisme og kultur i Antalya, var kommet for å gi uttrykk for byens takknemlighet.

mer

08.08.2013

Europa – vi kommer!

Når telefonene kimer hos dannelsesreisearrangøren RSD, blir det fart i Europa. For rundreisene gjennom Kappadokia eller til et drømmehotell i Dubai bookes også på tysk, fransk eller nederlandsk.

mer


06.06.2013

Våre partnere sier tusen takk!

Våre tyrkiske partnere takker RSD, bedriftsnettverket som også omfatter TSS, for det spesielt gode samarbeidet. RSD er en av de største, europeiske turoperatørene for dannelsesreiser. Spesielt er det det livlige samarbeidet som fører til høy tilfredshet hos våre partnere og dermed også hos kundene våre.

mer01.06.2012

Travel Service Scandinavia i Myra:

RSD som er en partner til TSS, regnes blant de største, europeiske turoperatørene for dannelsesreiser. Bedriftnettverket har sagt seg villig til å gi en gave på over 100.000 TL, dette tilsvarer 50.000 €, til støtte for utgravingene i Myra som ligger sydvest i Tyrkia. Gaven skal brukes til å restaurere et antikt teater med tilhørende scenekulisser.

mer


05.05.2012

Hulekirker og underjordiske byer midt i et enestående landskap:

Helga og Dr. Bernhard Maier reiste gjennom Kappadokia

Denne soloppgangen vil vi komme til å huske resten av livet: Vi svevde i luftballong over Göreme-dalen i hjertet av Tyrkia.

Langt under oss bredte det endeløse, åpne lanskapet i Kappadokia seg ut. De dype kløftene og de bisarre fjellformasjonene som lokalbefolkningen kaller for «feenes skorsteiner» lyste magisk i de første morgentimene. Og hele tiden så vi luftballongene stige opp mot den blå himmelen. Vi tilbragte ca. en og en halv time i luften over dette mystiske landskapet. Rett og slett overveldende!

mer

Forstørrelse: