Reiseanbefalinger Europa Asia Amerika Afrika

11.12.2013

Stor jubel: RSD-feriegjester var besøkende nr. 11.000.000 i ferieregionen Antalya!

Flyet med tyske feriegjester fra Stuttgart landet kl. 14.30 i Antalya. Gjestene våre, Julia og Viktor August, befant seg ombord i aller beste feriestemning. For på denne dagen i slutten av november, startet den opplevelsesrike dannelsesreisen deres i Tyrkia: En uke i apostlenes fotspor gjennom Kappadokia.

Hva ekteparet August ikke visste: De var nr. 11.000.000  i rekken av turister som er registrert i Antalya. Dermed ble de tatt imot av en helt spesiell mottakelseskomité: Guvernøren og representanter fra byen Antalya samt representanter fra flyplassen og det tyrkiske flyselskapet Freebird. Og ikke minst – det var en æressak: Recep Yavuz, vår pålitelige representant i Antalya, overrakte to store blomsterbuketter.

For ekteparet August var dette en stor overraskelse og de ble tydelig rørt over de hyggelige velkomstordene, det fargerike konfettiregnet og gavene. «En helt fantastisk mottakelse», var Julia Augusts beskrivelse av opplevelsen.

Fra flyplassen i Antalya mottok jubilantene et en-ukes hotellopphold, og Freebird spanderte flyreisen tur-/retur  Antalya. Videre spanderte vi en deilig middag på hotellet og på hotellrommet ventet en flaske vin på de to jubileumsgjestene.

Vi er naturligvis glad for at jubilantene var våre kunder. Og det er kansje ikke en så stor tilfeldighet, siden de fleste av flypassasjerene i Antalya i løpet av den lønnsomme vintersesongen, er våre gjester.


Tilbake til oversikten