Reiseanbefalinger Europa Asia Amerika Afrika

27.12.2014

RSD Reise Service Deutschland feirer gjest nummer 1 million

Vinnerne får en drømmereise til orienten.

De tyske feriegjestene Dr. Ursula Schuster og Bernhard Wunder er begeistret: „Dere gjør en super jobb“

For stamgjestene Dr. Ursula Schuster og Bernhard Wunder ble det en fantastisk avslutning på den kombinerte ukesturen til  Kypros og Tyrkia. I begynnelsen av desember var de akkurat kommet tilbake fra den nordlige tyrkiske delen av øya Kypros hvor de hadde gått i fotsporene til apostlene, besøkt oldtidsbyer og fått en fantanstisk innblikk i romertidens bygningskunst.

Tilbake i Antalya ble de tildelt en helt spesiell ære: Dr. Ursula Schuster ble feiret som gjest nummer 1 million hos RSD, turoperatøren for dannelsesreiser som også TSS er en del av. Hun og samboeren hennes kan glede seg over en svært spesiell overraskelse. Jubileumsgevinsten består av en luksusreise for to personer til en verdi av 3000,- euro til de Forente arabiske emirater – med Dubai, Sharjah og et topp hotell på den verdensberømte palmeøya. Inklusive flyreisen, førsteklasses fullpensjon og fantastiske utflukter.

Dette var allerede den tredje reisen med RSD for Dr. Schuster og samboeren hennes, og de lar seg hver gang begeistre over den perfekte organiseringen, den omfattende kunnskapen til reislederne og de supre hotellene. Det er spesielt det unike forholdet mellom pris og ytelse samt muligheten til å oppleve svært mye av land og folk på kort tid, som er årsaken til at de stadig kommer tilbake med nye reisebestillinger.

Daglig leder av det tyske selskapet RSD, Dr. Andreas Zangenmeister er sikker i sin sak: «Luksusreisen til Dubai med RSD kommer til å bli en super opplevelse for Dr. Schuster og herr Wunder.  Vi garanterer en pålitelig organisering og aller beste service på alle våre ferie-highlights, uavhengig om det dreier seg om en studie- eller en opplevelsesreise. Det viktigste for oss et at gjestene blir tilfredse. Vi ser det som en bekreftelse av denne filosofien når vi kan feire gjest nummer 1 million allerde i bedriftens 5. år. En stor TAKK til gjestene våre for deres trofasthet og entusiasme.»

Etter  prisoverrekkelsen kunne vinnerne nyte resten av kvelden samt de pågølgende dagene på studiereisen. På programmet stod Pamukkale, Afrodisias og Antalya før hjemreisen til Markranstädt i den tyske delstaten Sachsen.


Tilbake til oversikten