Om oss

TSS – Travel Service Scandinavia AS ble grunnlagt i 2009.

Reiselivsselskapet, som opererer i hele Europa, er en del av en middels stor gruppe selskaper med rundt 700 ansatte.

TSS har spesialisert seg på utdannings- og luksusreiser og er en av nordmenns mest populære studietur-arrangører!

Reisene selges hovedsakelig direkte og i samarbeid med kjente avis- og tidsskriftsutgivere, postordrefirmaer og på personlig anbefaling av meget fornøyde kunder. For på grunn av den overlegne kundetilfredsheten med en samlet poengsum på 6- kan TSS glede seg over et stort antall faste kunder! Ikke minst derfor har TSS de siste seks årene allerede kunne ønske over 1 500 000 gjester velkommen.

Den nøye utvalgte produktporteføljen er stor og inneholder interessante studieturer til Marokko, Kypros og eksklusive luksusreiser til De forente arabiske emirater.

Et nært samarbeid med lokale byråer sørger for perfekt organisering. Lokale guider med høy utdannelse formidle sin kunnskap og lar gjestene få fordype seg i historien og tradisjonene i de respektive reiselandene.

Kresne feriegjester som er ute etter luksus- og opplevelsesferier og studieturer som gir mye igjen for pengene, har derfor kommet riktig når de velger TSS!

TSS – best mulig service til kunden

TSS Travel Service Scandinavia AS

TSS Travel Service Scandinavia AS
Postboks 100
1309 Rud
Norge

Telefon 800 / 693 80
Faks 800 / 693 81
Fra utlandet: 0047 / 223 10 707

Daglig leder
Kourosh Adab


RSD i Europa

Et utmerket forholdet mellom pris og ytelse og en ytterst positiv feedback fra kooperasjonspartnere og gjester, gjør det imidlertid mulig for oss og partner-bedriftene våre  å markedsføre reisene våre i 11 europeiske land.

Forstørrelse: