Reiseanbefalinger Europa Asia Amerika Afrika

Om oss

TSS Travel Service Scandinavia – fortortet TSS – ble grunnlagt i 2009.

Reiselivsselskapet, som opererer i hele Europa, er en del av en middels stor gruppe selskaper med rundt 800 ansatte.

TSS har spesialisert seg på utdannings- og luksusreiser og er en av Europas største studiereise-operatører!

Reisene selges hovedsakelig direkte og i samarbeid med kjente utgivere av avis- og tidsskrifter, postordrefirmaer og på personlig anbefaling av meget fornøyde kunder. For på grunn av den overlegne kundetilfredsheten med en samlet poengsum på 6- (6 er høyeste karakter) kan TSS glede seg over et stort antall faste kunder! Ikke minst derfor har TSS de siste ti årene allerede kunne ønske over 2,2 millioner gjester velkommen.

Den nøye utvalgte produktporteføljen er stor og inkluderer interessante studiereiser til Rhodos, Hellas, Kroatia, Israel, Sør-Afrika, Kypros og India samt ulike eksklusive cruise og ekspedisjoner.

I tillegg tilbyr TSS et avslappende kur-opphold i Tsjekkia og en luksusferie på hotell mellom Strasbourg og Baden-Baden, et av Tysklands mest ekstraordinære hoteller.

Et nært samarbeid med lokale byråer sørger for perfekt organisering. Lokale guider med høy utdannelse formidle sin kunnskap og lar gjestene få fordype seg i historien og tradisjonene i de respektive reiselandene.

Kresne feriegjester som er ute etter luksus-, studie- og opplevelsesturer og som gir veldig mye igjen for pengene, har kommet til riktig sted når de velger TSS!

TSS – best mulig service til kunden

TSS Travel Service Scandinavia AS

TSS Travel Service Scandinavia AS
Postboks 100
1309 Rud
Norge

Telefon 800 / 693 80
Fra utlandet: 0047 / 223 10 707

Daglig leder
Kourosh Adab


Vi som reiseoperatør i Europa

Et utmerket forholdet mellom pris og ytelse og en ytterst positiv feedback fra kooperasjonspartnere og gjester, gjør det imidlertid mulig for oss og partner-bedriftene våre  å markedsføre reisene våre i 10 europeiske land.