Reiseanbefalinger Europa Asia Amerika Afrika

01.02.2024

TSS Travel Service Scandinavia reisegruppe er hedret som TOP-turoperatør

Eksperter verdsetter den spesielle turist- og økonomiske slagkraften

TSS Travel Service Scandinavia er en del av en av de største studieturoperatørene i Europa, RSD Group, som nettopp har blitt anerkjent som en TOP-turoperatør for sine resultater som er „over-gjennomsnittlige innen turisme og økonomi.

To spesialistteam var involvert i den omfattende kontrollen og sertifiseringen som kreves for dette: Komponentene innen turisme ble vurdert av eksperter fra tourVERS GmbH, en ledende leverandør av det lovpålagte reiseprisforsikringsbeviset. tourVERS forsikrer mer enn 1200 turoperatører i alle størrelser og i alle reiselivssektorer.

Som kontrollteam nummer to undersøkte det anerkjente revisjonsfirmaet RINKE TREUHAND kredittverdigheten nøye, det vil si økonomisk stabilitet. Både for forretningspartnere og reisende er det en viktig indikator for en turoperatørs pålitelighet, spesielt i økonomisk turbulente tider.

Foretakets anerkjente økonomiske styrke er selvfølgelig også av stor betydning for administrerende direktør Horst Zsifkovits. I anledning overrekkelsen av sertifikatet gleder han seg over at: „Denne spesielle verdsettelsen anerkjenner vår samlede ytelse som en av Europas ledende turoperatører.“

Zsifkovits lister opp noen av tjenesteområdene der turoperatøren han representerer nå kan skryte av å være en leverandør over gjennomsnittet: „Dette starter med detaljerte telefonråd til kundene og går via til presentasjon av vårt fantastiske reiseutvalg, samt toppkvalitet på utvalget og utmerkede pris-ytelse-forhold, og helt til topp kundetilfredshet. Som et team av engasjerte reise-proffer kan vi være litt stolte av det.”

Og daglig leder i tourVERS la til: „Det å bli anerkjent som en Top-turoperatør skiller deg fra mange konkurrenter innen studie- og rekreasjonsreiser.“


Tilbake til oversikten