Reiseanbefalinger Europa Asia Amerika Afrika

26.06.2023

Med TSS i Tyrkia – et av de mest populære studiereisedestinasjonene i hele verden

Unike eldgamle ruiner og brede strender ved det glitrende havet, pittoreske gamlebyer og stor gjestfrihet: Tyrkia tilbyr alt dette og mye mer. Et virkelig flott reisemål. Og helt fra starten en av de viktigste pilarene i TSS Travel Service Scandinavias brede portefølje av studiereiser.

Spektakulære høydepunkter og et førsteklasses pris-kvalitets-forhold bidrar til at Tyrkias etterspørsel etter TSS tar seg opp igjen etter korona-krisen. TSS-kundene får oppleve fantastisk natur og et ekstraordinært kulturelt mangfold. Vi overnatter på utvalgte stjerne-hoteller med beste komfort – med sine utvidede gratistjenester og ofte med egen badestrand.

Hvorfor TSS kan glede seg over den høyeste kundetilfredsheten i Tyrkia, skyldes også det profesjonelle reiselederteamet. Fordi disse kvinnene og mennene er ekte landsbykjennere med mye hjerte og forstand. Det passer perfekt med TSS – en av de største studiearrangørene i Europa. De får mye ros for dette – for eksempel fra professor Nevzat Cevik, en av de mest kjente ekspertene på gamle steder i landet: «Takk for at du gjorde våre godt bevarte historiske skatter, vårt fantastiske landskap og vår fascinerende historie håndgripelig for en bred, interessert studieklasse!»

De eisene til Tyrkia i TSS-serien, som for øyeblikket kan bestilles, bekrefter på en overbevisende måte ekspertens vennlige ord: I løpet av den 15-dagers Cappadocia 5-stjerners turen vil du ikke bare oppleve de utrolige fe-pipene i Monks Valley – som står på UNESCOs verdensarvsliste. Du kan også glede deg til Antalya, den livlige perlen ved Middelhavet, til labyrinten av underjordiske byer – og naturligvis til klosteret til Dervish-danserne. På vei på vår to-ukers eksklusive Lycia-tur går TSS-gjestene i forbløffelse gjennom Efesos, en av de viktigste ruinene i verden. Du vil få oppleve de unike kalkformasjonene i Pamukkale samt de snødekte toppene i Taurus-fjellene. Eller Artemis-tempelet – et av verdens sju underverker fra antikken.

Ikke minst: Snart skal vi utforske Istambul igjen. Dette gjør et besøk til denne fantastiske metropolen til en uforglemmelig opplevelse for TSS-gjester. Garantert!


Tilbake til oversikten