Reiseanbefalinger Europa Asia Amerika Afrika

02.02.2013

3-årsjubileum for en av Europas største turoperatører for dannelsesreiser

Feriegjestene våre er overbevist – Jubileum for en suksesshistorie RSD, partner til TSS, har god grunn til å feire: I allerede tre år har et engasjert team av eksperter presentert spesielle reiser for et kresent publikum – og det til beste pris.

Et kort blikk på statistikken viser hvor populære disse omhyggelig utvalgte studie- og opplevelsesreisene er. For kun kort tid tilbake kunne RSD-gjest nummer 500.000 ønskes velkommen til Tyrkia i forbindelse med en rundreise. Som takk mottok vedkommene en luksusreise til de Forente Arabiske Emirater.

Noe som kanskje ikke er kjent for alle: Reiselystne fra hele åtte europeiske land (Sveits, Østerrike, Frankrike, Belgia, Luxemburg, Nederland, Tyskland, Storbritannia) kan profittere av RSDs spennende ferietilbud.  Til våren kommer Sverige, Danmark og Polen i tillegg.  Dette viser at det profesjonelle reiseopplegget og den knirkefrie gjennomføringen av reisene til RSD, har vært internasjonalt normgivende. Slik sett er det da heller ikke rart at den kjente, tyske reisejournalisten Dieter Kronzucker uttaler seg rosende om RSD-teamet: «Her er det virkelig eksperter ved roret som mener alvor med sitt engagenemt overfor gjestene. Hver enkelt reise er helt spesiell og ingen kommer skuffet tilbake.»
Derfor er Dieter Kronzucker gjerne tilstede når RSD engasjerer seg i utgravingene av et antikt teater i det tyrkiske Myra. Sist sommer overga RSD-innehaveren Christian Funk og daglig leder hos RSD, Horst Zsifkovits, en gave på 50.000 euro til dette prosjektet. I den forbindelsen holdt Dieter Kronzucker en tale til alle reiselederne for dannelsesreisene. Disse dyktige kunnskapsformidlerne får stadig rosende omtale av reisedeltakerne for sin innsats.

Tilbake til oversikten