Reiseanbefalinger Europa Asia Amerika Afrika

30.06.2014

Toppkarakter for TSS-bussjåfører

Det er ikke bare omhyggelig utvalgte hoteller og høyt kvalifiserte, anerkjente reiseledere som garanteret for en perfekt organisert studiereise med TSS.

Også bussjåførene må være ekte proffe, pålitelige og ikke minst opptatt av gjestenes ve og vel. Vår tyrkiske partner NBK Touristic i Antalya har et våkent øye på dette aspektet og er hele tiden opptatt av å overholde de høye kravene TSS stiller til disse reisene.

Hvor vellykket dette er, kan NBK-sjefen Recep Yavuz bekrefte ved hjelp av de omfattende spørreundersøkelsene: I de 70.000 spørreskjemaene som gjestene våre besvarte i siste vintersesong, fikk TSS-bussjåførene igjen topp karakterer. Men Recep Yavuz ville likevel ha sikkerhet: Han ba også de 350 reiselederne vurdere sjåfør-kollegaene sine. Resultat: Også her skåret sjåførene svært høyt. Dette gjaldt like mye væremåte og hvordan de omgikkes passasjerene som hensynet til trafikkreglene.

I løpet av den siste sesongen sørget bussjåførene sammen med reiselederne for at  200.000 TSS-gjester fra elleve europeiske land ble tatt godt vare på. Under alle reisene mellom Antalya, Izmir, Kappadokia og Istanbul ble det tilbakelagt utrolige ni millioner kilometer – uten ulykker eller andre problemer. Bussjåførene kjenner til kravene som stilles dem både fra TSS og fra gjestene. En viktig motivasjonsfaktor for dem er at de overnatter på samme hotell og spiser på de samme restaurantene som gjestene våre.

De ti beste sjåførene i spørreundersøkelsen som ble gjennomført blant reiselederne, mottok ikke bare et diplom, men også en pengepremie tilsvarende en månedslønn. «Vi vet at TSS gjester kan stole fullt og helt på våre kollegaer. Og bussjåførene ser frem til å være med ombord i neste sesong», sier NBK-sjefen Yavuz.


Tilbake til oversikten