Reiseanbefalinger Europa Asia Amerika Afrika

08.08.2013

Europa – vi kommer!

Når telefonene kimer hos dannelsesreisearrangøren RSD, blir det fart i Europa. For rundreisene gjennom Kappadokia eller til et drømmehotell i Dubai bookes også på tysk, fransk eller nederlandsk.

RSD blir nemlig stadig mer internasjonal. «Imidlertid er det mennesker fra hele tolv europeiske land som reiser med oss», kan daglig leder i RSD Deutschland, Horst Zsifkovits, fortelle. TSS hører inn under bedriftsnettverket sammen med RSD, og regnes som en av de største europeiske turoperatørene for dannelsesreiser.Herunder finner man turister fra Frankrike og England, Østerrike, Benelux-landene og  Skandinavia. I den neste feriesesongen kommer Finnland, Italia og Irland i tillegg. Og hva som fungerer godt i Europa, har også gode muligheter i USA. Planleggingen for dette markedet er allerede igangsatt.

Utfordringene på det europeiske markedet var og er enorme for de profesjonelle aktørene. Her gjelder det å overføre seriøsitet, eksklusivitet samt det gode forholdet mellom pris og ytelse til fullstendig nye markeder uten å lide tap.

Det har lykkes oss: RSD-spesialistene har samvittighetsfullt undersøkt ønskene og særegenhetene til de europeiske naboene. De har knyttet nye kontakter, skaffet frem know-how og intergrert alt i den tyske, velprøvede suksessmodellen.

Også tallene taler for seg når det gjelder RSDs reisekonsept: «Vi har i løpet av to år jobbet oss opp til å bli Europas største turoperatør for dannelsesreiser», sier Horst Zsifkovits. Flere enn 600.000 kunder over hele verden vet å sette pris på RSDs professionelle reiseorganisasjon.

Og kanskje det aller viktigste: RSDs medarbeidere har stor glede av å være underveis i Europa for å bli kjent med andre kulturer og særegenheter, samt stå til rådighet med råd og tips for våre internasjonale kunder. Alltid på riktig språk. Alltid i en avslappet atmosfære. Alltid kompetent.

Feriegjestene fra Oslo eller Paris, fra Rotterdam eller Verona er takknemlige for det. Spesielt når de fulle av forventning stiger ut av bussene på feriestedet for å kunne glede seg over virkelig opplevelsesrike feriedager.


Tilbake til oversikten