Reiseanbefalinger Europa Asia Amerika Afrika

09.08.2023

Hvorfor TSS-gruppereiser garanterer vidunderlige feriedager

Det å reise på egen hånd betyr: Organisere alt selv – fly, overnatting, utflukter på stedet. Også hjelp ved nødstilfeller. Det kan bli slitsomt – og dyrt.

Det alle som reiser på ferie med en TSS-gruppe vet: TSS deg en sikker reise, profesjonelt organisert med full støtt døgnet rundt fra første til siste dag. Turoperatøren sørger for seriøse flyselskap og moderne turistbusser og sørger for best mulig innkvartering i komfort- og stjernehoteller. Og det med et uslåelig gunstig pris/ytelsesnivå. For som en av de største studieturleverandørene i Europa, beregner TSS alltid svært fordelaktige priser i gjestenes interesse.

Fremfor alt: Gjestene blir ledsaget av topp utdannede, norsk- eller engelsktalende reiseledere. Disse ekspertene kjenner land og folk, snakker også det lokale språket, har gode ideer motiverer gruppen. De formidler viktig kunnskap velbegrunnet, følsomt, og aldri kjedelig.

TSS-reiseledere er også problemløsere i alle livssituasjoner. Enten det er en gjenglemt brille, et mistet pass eller en forstuelse: De er på stedet og vet hvordan de kan hjelpe.

Det er bare morsommere å nyte spektakulære landskap, eksotiske basarer og fantastisk kultur sammen med likesinnede.

Gjestene opplever ferien med alle sanser, TSS og våre reiseledere tar seg av alt annet, stort sett i bakgrunnen. Å utforske verden på en sikker måte for sine gjester, er en prioritering for TSS. Og på slutten av reisen – TSS snakker av erfaring – vil det være litt vanskelig for deg å si farvel til landet og nye ferievenner. Men hvorfor må det ha vært den siste ferieturen sammen?

Så til en ny tur ved neste anledning! Teamet i TSS står gjerne til din disposisjon igjen.


Tilbake til oversikten