Reiseanbefalinger Europa Asia Amerika Afrika

08.11.2023

Reise med TSS – til det beste for mennesker, dyr og miljøet

TSS ble, som en av få norske bedrifter, spesielt utmerket for sin økologiske og sosiale innsats innen turisme (vi rapporterer…). Den som reiser med oss, tar spesielt vare på mennesker, dyr og miljøet.

For eksempel når TSS-gjester lokalt er på utflukter, og har nær kontakt med de lokale. Eller beundrer natur- og kulturarven til UNESCO.

For eksempel i Kappadokia, ved et besøk på de utrolige grottehulene i Göreme, i Lykia under utforsking av det gamle, antikke Ephesus, i India, ved besøk av det fascinerende Taj Mahal: Våre kvalifiserte TSS-reiseledere forklarer, og leder med sterkt hensyn, oppmuntrer også til aksept av, og respekt for, lokale regler – til beskyttelse av uerstattelige kunst- og kulturskatter.

Når TSS-grupper dykker dypt inn i spektakulære dyre- og naturlandskap – Krüger nasjonalpark i Sør-Afrika, Galápagosøyene, skilpaddestranden på den kypriotiske halvhøya Karpass: Våre TSS-gjester beundrer planteverdenen, og er begeistret av eksotiske dyr. Men de går ikke for nære dem, og skremmer dem ikke. TSS-reisende tar uforglemmelige minner hjem – men etterlater seg ingenting.

Og så de ofte fantastiske møtene med de lokale – på forførende markeder, ved slendring gjennom maleriske veiter i gamlebyer, ved felles måltider med en familie i den vietnamesiske urtelandsbyen Tra Que: Ved all kjærlighet og nysgjerrighet, er hensyn og respekt overfor fremmede kulturer og tradisjoner en viktig sak for våre TSS-reisende.

De som reiser med TSS er mer enn bare en turist. De blir en verdsatt gjest med mye hjerte og forstand på reisemålet.


Tilbake til oversikten