Personvern

Personvern og policy for informasjonskapsel

Denne personvernretningslinjen beskriver behandling av personopplysninger når du bruker TSS Travel Service Scandinavia ASs [“TSS”] nettsted inkludert mobilapplikasjoner (våre „apper“). Her forklares også valgene du har angående dine personlige opplysninger („Dine rettigheter“) og hvordan du kan kontakte oss.

I. Hvem er ansvarlig, og hvordan kan jeg kontakte ansvarlige for personvernet?

TSS Travel Service Scandinavia AS er ansvarlig for gjennomføringen av GDPR, TSS Travel Service Scandinavia AS, Postboks 100 – 1309 Rud – Norge.

Ytterligere kontaktalternativer og autoriserte representanter finnes i nederst. For spørsmål om hvordan vi behandler dine personopplysninger eller om temaet personvern generelt, vennligst kontakt personvernansvarlig på adressen som er oppgitt i informasjonen under eller på følgende e-postadresse: personvernansvarlig@tss-travel.no.

II. Dine rettigheter som berørt

Alle berørte personer har følgende rettigheter:

  • Rett på informasjon (art. 15 GDPR)
  • Rett til korrigering av feil data (art. 16 GDPR)
  • Rett på sletting eller en rett på « å bli glemt » (art. 17 GDPR)
  • Rett til begrensning av behandling av personopplysninger (art. 18 GDPR)
  • Rett på dataoverførbarhet (art. 20 GDPR).

Du kan motsette deg behandling av personopplysninger for salgsfremmende formål, inkludert profilering knyttet til direkte reklamering, når som helst uten å oppgi en grunn.

I tillegg har den berørte personen også en generell innvendingsrett (se art. 21 § 1 GDPR). I dette tilfellet bør innvendingen mot databehandling være begrunnet. Forutsatt at databehandlingen er basert på samtykke, kan dette samtykket tilbakekalles til enhver tid med virkning for fremtiden.

Ta kontakt via e-post på personvern@tss-travel.no for å utøve disse rettighetene. Videre kan du sende inn en klage for databehandlingen vår til et tilsynsorgan.

III. For behandling av personopplysninger av TSS

I det følgende vil vi gi deg en oversikt over hvordan vi sikrer beskyttelse av dine personlige data når du får tilgang til nettstedet vårt og hvilke typer personopplysninger vi behandler for hvilke formål og i hvilken grad.

1. Behandling av personopplysninger ved bestillinger 

Når du bestiller en reise via TSS Travel Service Scandinavia AS, samler vi de nødvendige dataene for å gjennomføre turen med hjelp av de av oss autoriserte og kontrollerte tjenesteleverandørene Kesselhaus GmbH, Offenburg. Dette gjelder spesielt navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse, reiseopplysninger (ankomst- og avreisedag, avreiseflyplass eller bussholdeplass) samt bestillingsdata (valgt tur, eventuelt forlengelsesuke). Du er forpliktet til å gi oss de opplysningene vi trenger for å kunne gjennomføre kontrakten. Ellers kan vi ikke gjennomføre bestillingen din.

Avhengig av destinasjon og flyselskap, bruker vi enten Amadeus reservasjonssystem for å bestille turen eller videreformidle dataene som er  ødvendige for å bestille og utstede flybilletten til det respektive flyselskapet, muligens med involvering av en tjenesteleverandør. Dette programmet brukes også til å videreformidle de nødvendige dataene til det respektive flyselskapet. Avhengig av destinasjon, kan nødvendige data videreføres til følgende flyselskaper som en del av kontrakten:

Lufthansa; Emirates; Freebird Airlines; Aegean Airlines; Corendon Airlines; Turkish Airlines; TAP Air Portugal; Air Europa Lineas Aereas; Air Baltic; Air France/ KLM Royal Dutch Airlines

For utførelse og behandling av turen på destinasjonen overfører vi dataene som kreves for dette til et byrå som behandler dine data for eget ansvar for dette formålet. Dette inkluderer dataoverføring i den utstrekning som er nødvendig for dette formålet, til selskapene som er involvert i gjennomføringen av reisen, for eksempel  flyselskapet, eventuelt busselskapet (til hotellet eller annen bussreise) eller til hotellet for de kommende overnattingene. Byrået vil også videresende en deltakerliste til reiselederen som er ansvarlig for deg. Både firmaet og de andre tjenesteyterne har hovedkontor utenfor EU/EØS, forutsatt at reisemålet ditt ligger utenfor EU/EØS. I dette tilfellet blir personopplysningene behandlet i henhold til lovgivningen i det respektive landet som selskapet har hovedkontor i. Du vil motta separat informasjon om omfanget av databehandling fra de andre tjenesteleverandørene som er involvert. Du kan også hevde dine rettigheter, for eksempel en rett til informasjon, til TSS. I slike tilfeller videresender vi forespørselen.

Hvis du benytter deg av muligheten til å sende oss en forespørsel via e-post eller vårt kontaktskjema, samler vi inn opplysningene som du har oppgitt til oss, for å behandle forespørselen din. I samsvar med dine forespørsler som blir sendt til oss på denne måten, svarer vi på enhver forespørsel om å kontakte deg eller oppfylle dine andre forespørsler om informasjon eller forespørsler om overføring av materialer (for eksempel katalogbestillinger).

Opplysningene fra bestillingen av reisen blir også brukt til en eventuell nødvendig avvikling av garantitilfeller eller andre reklamasjoner. I tillegg kan disse opplysningene også gis videre til eksterne finanskontrollører og/eller regnskapsførere for rådgivnings- eller kontrollformål. Dataene lagres i henhold til lovbestemte oppbevaringsplikter iht. til § 13 bokføringsloven, og blir slettet etter at de lovbestemte oppbevaringspliktene er utløpt.

Om kommersiell bruk av reisebestillingsdata

Hvis du på telefon ber oss om å sende deg reisetilbud eller katalog, lagrer vi navn og adresse ved å bruke tjenesteleverandøren F&S Dialogmarketing GmbH, Offenburg, som er bestilt og kontrollert av oss, for å kunne sende deg de forespurte dokumentene. Du er forpliktet til å gi oss de opplysningene vi trenger for å kunne gjennomføre kontrakten. Hvis ikke kan vi ikke sende deg katalogen. I tillegg ber vi deg om tillatelse til å fortsette å bruke disse dataene for utsending av TSS-kataloger og andre skriftlige reisetilbud til du måtte ha innvendinger mot dette.

Betaling med kredittkort

Kredittkortopplysningene dine samles inn av TeleCash GmbH & Co. KG (TeleCash), og brukes utelukkende til å avvikle fakturering for turen som er bestilt hos oss. TeleCash bruker ikke dine data til andre formål. TSS mottar ikke kredittkortopplysningene dine i klartekst, men mottar bare en ID fra TeleCash og kredittkortnummeret ditt i et forkortet, uleselig format (123456 ****** 7890) som bevis.

For å bekrefte at kredittkortinformasjonen du har oppgitt, er riktig, reserverer vår betalingstjenesteleverandør TeleCash midlertidig et beløp på 1 € på kredittkortet ditt. Dette beløpet sendes umiddelbart tilbake. De faktiske kostnadene trekkes senere.

2. Behandling av data når du åpner nettstedet vårt – loggfiler

Ved tilgang til nettstedet vårt samles automatisk informasjon av generell karakter. Denne informasjonen (serverloggfiler) inkluderer for eksempel typen nettleser, operativsystemet som brukes, domenenavnet til Internett-leverandøren og lignende. I tillegg overføres IP-adressen og brukes til å dra nytte av den tjenesten du ønsker. Denne informasjonen er teknisk nødvendig for å kunne levere innholdet på nettsider som er forespurt av deg, og er obligatorisk når du bruker Internett.

Disse loggfildataene blir anonymisert eller slettet umiddelbart etter at bruksprosessen er avsluttet. Det juridiske grunnlaget for databehandling er art. 6 paragraf 1 setning 1 f) GDPR.

Ifølge vårt IT-sikkerhetskonsept lagres de resulterende loggildataene over en periode på seks uker for å oppdage og analysere eventuelle angrep mot nettstedet vårt. Det juridiske grunnlaget for databehandling er art. 6 paragraf 1 setning 1 f) GDPR.

3. Behandling av data når du bruker nettstedet – dine henvendelser

Hvis du sender oss en forespørsel via e-post eller via kontaktskjemaet, samler vi informasjonen din for behandling og besvare forespørselen din. Vi lagrer denne informasjonen for verifikasjon over en periode på opptil to år. Det juridiske grunnlaget for databehandling er art. 6 paragraf 1 setning 1f) GDPR.

4. Abonnering på nyhetsbrev på e-post

For å registrere deg for vårt nyhetsbrev bruker vi den såkalte dobbelte opt-in prosedyren. Dette betyr at etter at du har oppgitt din e-postadresse, sender vi deg en bekreftelse per e-post til den angitte e-postadressen og ber deg om å bekrefte at du ønsker å motta nyhetsbrevet. Hvis du ikke bekrefter dette innen 4 uker, blir registreringen din automatisk slettet. Hvis du bekrefter ønsket om å motta nyhetsbrevet, lagrer vi e-postadressen din så lenge du abonnerer på nyhetsbrevet. Formålet med lagringen er å kunne sende deg nyhetsbrevet. Videre lagrer vi IP-adressene og tidspunktet for registreringen og bekreftelsen på abonnementene for å forhindre misbruk av personopplysningene dine og å dokumentere riktig leveranse. Rettsgrunnlaget for databehandling er artikkel 6 paragraf 1 setning 1 a) GDPR.

Obligatorisk informasjon for overføring av nyhetsbrevet er bare e-postadresse. Du har når som helst rett til å tilbakekalle ditt samtykke til oversending av nyhetsbrevet. Tilbakekallingen påvirker ikke lovligheten av behandlingen av dine personlige data før tidspunktet den blir tilbakekalt. Du kan tilbakekalle erklæringen ved å klikke på lenken i hver e-post med nyhetsbrev, via e-post til info@tss-travel.no eller ved å sende en melding til juridisk avdeling med din kontaktinformasjon.

5. Bruk av en samtykkemanagement-plattform

Vi bruker plattformen for samtykkehåndtering på nettstedet vårt som drives av tjenesteleverandøren som er bestilt og kontrollert av oss. Dette verktøyet brukes til å kontrollere samtykke til innstillinger for informasjonskapsler, samt integrering av eksterne tjenesteleverandører og deres verifisering. For å bevise ditt samtykke, lagrer vi informasjon om enheten du bruker, informasjon om nettleseren din, anonymisert IP-adresse, dato og klokkeslett for besøk, samt opt-in og opt-out data i tre år. Rettsgrunnlaget for databehandling er artikkel 6 paragraf 1 setning 1 c GDPR.

6. Merknader til sikring av data

Vi har tekniske og operative sikkerhetsforholdsregler på våre sider for å beskytte personopplysningene som vi har lagret, for å hindre tredjepart tilgang, tap eller misbruk, og for å sikre sikker dataoverføring.

Vi vil påpeke at grunnet Internetts struktur, kan det oppstå uønsket datatilgang fra tredjepart. Det er derfor ditt ansvar å beskytte sine data ved kryptering eller andre midler for å hindre uautorisert bruk. Uten egnede forholdsregler kan data som sendes i ukryptert form, særlig via e-post, leses av tredjepart.

IV. Integrering av andre tjenestetilbud

1. Integrering av YouTube

Vår hjemmeside bruker Plugins fra YouTube drevet av Google. Operatøren av nettstedet er Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland.

Når du besøker en av våre YouTube-Plugin-aktiverte nettsteder, vil du være koblet til YouTubes servere. Den forteller YouTube-serveren hvilken av våre sider du har besøkt.

Hvis du er logget inn på YouTube-kontoen din, gir du YouTube tillatelse til å knytte nettleseradministrasjonen direkte til din personlige profil. Dette kan forhindres ved at du logger deg ut av YouTube-kontoen din.

Bruken av YouTube begrunnes i en interesse for attraktiv presentasjon av våre Internett-tilbud og følgelig på grunnlag av artikkel 6 paragraf 1 setning f i GDPR. Vi registrerer bare i hvilken grad våre Plugin YouTube-videoer blir sett, disse dataene slettes etter to år.

For mer informasjon om hvordan du håndterer brukerinformasjon, vennligst se YouTubes personvernregler på: https://policies.google.com/privacy.

2. Integrering av Google Maps 

På dette nettstedet bruker vi tilbudet fra Google Maps, et annet tilbud fra Google Ireland Limited. Hensikten med dette er å vise deg interaktive kart direkte på nettstedet, for å gjøre det enkelt å finne stedene vi har spesifisert på nettstedet og for å muliggjøre praktisk bruk av kartfunksjonen.

Dette programmet kalles opp direkte fra Googles servere, slik at selskapet får IP-adressen som er tilordnet til deg. Når du besøker nettstedet, mottar Google informasjonen om at du har fått tilgang til den tilsvarende undersiden av nettstedet vårt. Vi har ikke tilgang til kunnskap om og i hvilken grad henholdsvis i hvilken periode IP-adressen lagres av Google og brukes internt. Det juridiske grunnlaget for databehandling er artikkel 6 paragraf 1 setning 1 f) GDPR.

Dersom du er registrert med en tjeneste fra Google, kan Google knytte besøket til kontoen din. Selv om du ikke er registrert hos Google eller ikke har logget inn, finnes det en sjanse for at leverandøren vil finne og lagre din IP-adresse. Plugin-leverandøren lagrer dataene som er samlet inn om deg som bruksprofiler, og bruker dem med henblikk på annonsering, markedsundersøkelser og/eller skreddersydde nettsider. En slik evaluering utføres spesielt (også for brukere som ikke er innlogget) for presentasjon av behovsbasert annonsering og for å informere andre brukere av det sosiale nettverket om dine aktiviteter på vår hjemmeside. Du har rett til å motsette seg dannelsen av disse brukerprofilene hos Google.

V. Våre retningslinjer for informasjonskapsler

1. Generell informasjon om integrering av informasjonskapsler

Vi anvender informasjonskapsler på våre nettsider. Informasjonskapsler er små tekstfiler som er lagret på enheten og som lagres av nettleseren din. De gjør våre tilbud mer brukervennlige, effektive og sikre. Vi bruker såkalte midlertidige informasjonskapsler, som automatisk slettes når du lukker nettleseren din („økt-infokapsler“), samt permanente kapsler.

Du kan velge om du vil tillate bruk av informasjonskapsler. Du kan gjøre endringer i nettleserinnstillingene. Du har prinsipielt valget om å godta alle informasjonskapsler, ved å angi om å bli informert om informasjonskapsler eller å avvise dem. Hvis du velger den siste varianten, er det mulig at du ikke fullt ut kan bruke vårt tilbud.

Ved bruk av informasjonskapsler må det skilles mellom de obligatoriske kapsler og de for andre formål (måling av trafikk, reklameformål osv.).

2. Obligatoriske informasjonskapsler når du bruker nettstedet 

Vi bruker økt-kapsler på våre nettsider, disse er avgjørende for bruken av våre nettsider. Dette inkluderer informasjonskapsler som tillater oss å gjenkjenne deg når du besøker nettstedet som en del av en enkelt økt. Disse øktkapslene bidrar til sikker bruk av vårt tilbud ved å muliggjøre sikker behandling av handlekurven og betalingsprosessen.

3. Bruk av informasjonskapsler med ditt samtykke

Nedenfor finner du en oversikt over informasjonskapsler som vi bruker med ditt samtykke når du starter å bruke nettstedet. Ved hver anvendelsesbeskrivelse finner du også et Opt-Out-alternativ.

Sporing via Google Analytics

Dette nettstedet bruker Google Analytics, en nettanalysetjeneste levert av Google Irland Limited („Google“). Google Analytics bruker såkalte „cookies“, tekstfiler, som er lagret på datamaskinen din som via deg tillater en analyse av bruken av nettstedet. Informasjonen generert av informasjonskapselen om bruken av dette nettstedet sendes vanligvis til en Google-server i USA og lagres der. Grunnet aktivering av IP-anonymisering på denne nettsiden vil imidlertid Google på forhånd forkorte din IP-adresse i henhold til avtalen inngått i EUs medlemsland og andre stater i EØS. Bare i unntakstilfeller vil hele IP-adressen bli sendt til en Google-server i USA og forkortet der. På våre vegne vil Google bruke denne informasjonen til å evaluere bruken av nettstedet for å sammenstille rapporter om nettstedaktivitet og å tilby internettrelaterte tjenester til oss. Rammen for Google Analytics formidling av IP-adresse blir ikke slått sammen med andra data fra Google.

Du kan forhindre lagring av informasjonskapsler med en tilsvarende innstilling på nettleserprogramvaren din; Vær imidlertid oppmerksom på at hvis du gjør dette, kan du ikke bruke alle funksjonene fullt ut på dette nettstedet. I tillegg kan du forhindre at Google samler inn data som genereres av informasjonskapselen, og som er relatert til bruken av nettstedet (inkludert din IP-adresse), samt Googles behandling av disse dataene ved å laste ned nettleser-Plugin tilgjengelig på følgende lenke og installere https://policies.google.com/privacy.

Vi bruker Google Analytics for å analysere og regelmessig forbedre nettstedet vårt. Med den ekstraherte statistikken kan vi forbedre tilbudet og gjøre det mer interessant for deg som bruker. Dataene dine blir også behandlet i USA. Dataene dine vil bare bli overført til USA med ditt uttrykkelige samtykke.  Det juridiske grunnlaget for lagring av informasjonskapsler og tilhørende databehandling over en periode på 12 måneder er gitt i henhold til samtykke (artikkel 6 paragraf 1 setning 1 bokstav a) GDPR). Du kan når som helst tilbakekalle samtykket ditt her Innstillinger for informasjonskapsler.

Online markedsføringstiltak – Google Adwords-sporing og remarketing

Vi bruker tilbudet fra Google AdWords for å trekke oppmerksomheten til våre attraktive tilbud ved hjelp av reklamemateriell (såkalt Google Adwords) på eksterne nettsteder. Disse reklamemidlene leveres av Google via såkalt „Ad Server“. Ad Server-informasjonskapsler brukes til å vurdere ytelsesparametrene, for eksempel Ad Impressions, klikk og konverteringer. På denne måten kan vi avgjøre hvor vellykket de enkelte reklameforanstaltningene er i forhold til dataene i reklamekampanjene. Hvis du åpner nettstedet vårt via en Google-annonse, lagrer Google Adwords en informasjonskapsel på din PC. Disse informasjonskapslene er vanligvis ugyldige etter 30 dager og er ikke ment personlig å identifisere deg. Til denne informasjonskapselen lagres vanligvis følgende analyseverdier:

  • Unik informasjonskapsel-ID
  • Antall annonsevisninger per plassering (frekvens)
  • Siste Impression (relevant for konverteringer etter visning)
  • OptOut-informasjon (markering at brukeren ikke vil bli adressert lenger)

Disse informasjonskapslene tillater Google å gjenkjenne nettleseren din. Hvis en bruker besøker bestemte sider på en AdWords-kundes nettsted, og informasjonskapselen som er lagret på datamaskinen ikke er utløpt, vil Google og kunden kunne se at brukeren klikket på annonsen og ble omdirigert til den aktuelle siden. Alle Adwords-kunder er tilordnet en annen informasjonskapsel. Informasjonskapsler kan dermed ikke spores via Adwords-kundens nettsider. Vi samler og behandler ikke personlig data i de nevnte reklameforanstaltningene. Vi mottar utelukkende statistiske analyser til vurdering fra Google. På grunnlag av disse analysene kan vi identifisere hvilke av de annonserte tiltakene som er spesielt effektive. Vi mottar ikke ytterligere data fra bruken av reklamemateriellet, spesielt vi kan ikke identifisere brukerne på grunnlag av denne informasjonen. Rettsgrunnlag for lagring av informasjonskapsler er at samtykke er gitt (artikkel 6 paragraf 1 setning 1 bokstav a) GDPR). Du kan når som helst tilbakekalle samtykket ditt her Innstillinger for informasjonskapsler.

På grunn av markedsføringsverktøyet som brukes, oppretter nettleseren din automatisk en direkte forbindelse til Googles server. I tillegg har vi ingen innflytelse på omfanget og videreutnyttelsen av dataene som samles inn gjennom bruk av dette verktøyet fra Google, og informerer derfor deg i henhold til vår kunnskap:

Ved å integrere „sporingsverktøy“ mottar Google informasjon om at du har besøkt den tilsvarende nettsiden på vår Internett-univers, eller har klikket på en av våre annonser. Dersom du er registrert med en tjeneste fra Google, kan Google knytte besøket til kontoen din. Selv om du ikke er registrert hos Google eller ikke har logget inn, finnes det en sjanse for at leverandøren vil finne og lagre din IP-adresse. Mer informasjon om personvern finner du på: https://policies.google.com/privacy og https://services.google.com/sitestats/en.html

Du kan avslå informasjonskapsler første gang du går til nettstedet vårt eller du kan avvise dem i innstillinger for nettkapsler. Dette kan gjøres via nettleserinnstillinger som automatisk deaktiverer innlasting av informasjonskapsler generelt. Alternativt kan du deaktivere informasjonskapsler for konverteringssporing ved å angi at nettleseren skal blokkere informasjonskapsler fra domenet „www.googleadservices.com“. I tillegg kan du ved å installere en nettleser-Plugin hindre Google i å samle inn dataene som er generert av informasjonskapselen og relatert til bruken av nettstedet ditt: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en.  Hvis du ikke ønsker å motta interessebasert annonsering, kan du deaktivere Googles bruk av informasjonskapsler til disse formålene ved å gå til https://www.google.com/settings/ads/. Mer informasjon om personvern finner du på: https://policies.google.com/privacy. Du kan også gå til hjemmesiden til Network Advertising Initiative (NAI): http://www.networkadvertising.org/

Facebook Pixel/tilpasset målgruppe

Vi har integrert Facebook Pixel fra Ireland Limited på vår hjemmeside. Ved tilgang til hjemmesiden vår følger en Re-Direct, en omdirigering, til Facebook. Her kan følgende data videresendes:

  • Unik informasjonskapsel-ID
  • Starte hjemmeside
  • Tidspunkt

Fra Facebook kan enheten du bruker, markeres med en informasjonskapsel og en unik identifikator, henholdsvis lese ut en eksisterende informasjonskapsel. Hvis du er logget inn på Facebook, kan målrettet annonsering fra oss spilles på Facebook-siden ved hjelp av disse dataene. Dataene behandles også av Facebook i USA. Dataene dine vil bare bli overført til USA med ditt uttrykkelige samtykke. Rettsgrunnlag for lagring av informasjonskapsler er at samtykke er gitt (artikkel 6 paragraf 1 setning 1 bokstav a) GDPR). Du kan når som helst tilbakekalle samtykket ditt her Innstillinger for informasjonskapsler. Videre evaluering av innsamlet data er Facebooks eget ansvar. Du kan endre Facebook-innstillingene for annonsering her: https://www.facebook.com/ads/preferences/?entry_product=ad_settings_screen

Criteo – Retargeting

På våre sider og netttilbud, samler Criteo (Criteo GmbH, Unterer Anger 3, 80331 München, Tyskland) informasjon om surfeatferden til de besøkende på nettstedet i markedsføringsøyemed og setter informasjonskapsler for å markere sluttenheter for visning av ytterligere annonser.

Dette gjør det mulig for Criteo å analysere surfeatferd og deretter vise målrettede produktanbefalinger som et passende reklamebanner når andre nettsteder besøkes. En liten „i“ (for informasjon) er plassert nederst til høyre på hvert banner som vises, som åpnes når du holder musen over og fører til en nettside, når du klikker, hvor systemet blir forklart og det tilbys tilbakekalling av samtykke. Når du klikker på opt-out, settes det en „opt-out“ cookie, som forhindrer at disse bannerne vises i fremtiden. Det vil ikke være annen bruk eller utlevering til tredjeparter. Rettsgrunnlag for lagring av informasjonskapsler er at samtykke er gitt (artikkel 6 paragraf 1 setning 1 bokstav a) GDPR). Du kan når som helst tilbakekalle samtykket ditt her Innstillinger for informasjonskapsler.

Du kan også få mer informasjon fra Criteo på https://www.criteo.com/privacy/ og motsette deg innhenting og analyse av surfeatferd.

Hurra – Retargeting

På våre sider og netttilbud, samler Hurra Communications GmbH (Hurra Communications GmbH, Wollgrasweg 27, D 70599 Stuttgart, Tyskland) informasjon om surfeatferden til de besøkende på nettstedet i markedsføringsøyemed og setter informasjonskapsler for å markere sluttenheter for visning av ytterligere annonser.

Dette gjør det mulig for Hurra å analysere surfeatferd og deretter vise målrettede produktanbefalinger som et passende reklamebanner når andre nettsteder besøkes. En liten „i“ (for informasjon) er plassert nederst til høyre på hvert banner som vises, som åpnes når du holder musen over og fører til en nettside, når du klikker, hvor systemet blir forklart og det tilbys tilbakekalling av samtykke. Når du klikker på opt-out, settes det en „opt-out“ cookie, som forhindrer at disse bannerne vises i fremtiden. Det vil ikke være annen bruk eller utlevering til tredjeparter. Rettsgrunnlag for lagring av informasjonskapsler er at samtykke er gitt (artikkel 6 paragraf 1 setning 1 bokstav a) GDPR). Du

kan når som helst tilbakekalle samtykket ditt her Innstillinger for informasjonskapsler.

Du kan også få mer informasjon fra Hurra på https://privacy.hurra.com/ og motsette deg innhenting og analyse av surfeatferd.

Adup – Axel Springer Teaser Ad GmbH – Retargeting

På våre sider og netttilbud, samler Axel Springer Teaser Ad GmbH (Axel Springer Teaser Ad GmbH, Axel-Springer-Straße 65, 10888 Berlin, Tyskland) informasjon om surfeatferden til de besøkende på nettstedet i markedsføringsøyemed og setter informasjonskapsler for å markere sluttenheter for visning av ytterligere annonser.

Dette gjør det mulig for Adup å analysere surfeatferd og deretter vise målrettede produktanbefalinger som et passende reklamebanner når andre nettsteder besøkes. En liten „i“ (for informasjon) er plassert nederst til høyre på hvert banner som vises, som åpnes når du holder musen over og fører til en nettside, når du klikker, hvor systemet blir forklart og det tilbys tilbakekalling av samtykke. Når du klikker på opt-out, settes det en „opt-out“ cookie, som forhindrer at disse bannerne vises i fremtiden. Det vil ikke være annen bruk eller utlevering til tredjeparter. Rettsgrunnlag for lagring av informasjonskapsler er at samtykke er gitt (artikkel 6 paragraf 1 setning 1 bokstav a) GDPR). Du kan når som helst tilbakekalle samtykket ditt her Innstillinger for informasjonskapsler.

Du kan også få mer informasjon fra Adup https://www.adup-tech.com/privacy og motsette deg innhenting og analyse av surfeatferd.

Stockholm, 16 november 2020

Forstørrelse: