Reiseanbefalinger Europa Asia Amerika Afrika

19.12.2014

TSS-feriegjester overrekker bokgave i Tyrkia

TSS viser i år som i fjor at de har et stort hjerte for barn i ferieregionen rundt Antalya.

For TSS bringer ikke bare gjestene sine kultur, historie og den vakre naturen i Tyrkia nærmere, TSS gjør det mulig for mennesker å møtes.

Etter at TSS fikk et nødrop fra en skole ved Kaş, var veien ikke lang fra tanke til handling: Skolebiblioteket der var svært dårlig utrustet og elevene hadde meget begrenset tilgang til lærebøker. NBK, som er partneragenturet i Tyrkia, organiserte uten å nøle et stort utvalg av sak-, eventyr- og lærebøker og satte kurs mot skolen sammen med fire fulle reisebusser for å overrekke disse.

Bøkene ble høytidelig overrakt og det ble en minnerik dag både for barna og bussturistene. Endelig er hyllene i biblioteket fyllt opp og elevene har tilgang til et bredt utvalg bøker fra ulike fagfelt.

For de reisende som befant seg på den imponerende Lykia-rundreisen, ble dette en storartet mulighet til å bli kjent med menneskene i dette ormådet samt bidra med noe positivt.

Allerede i fjor organiserte RSD, som er partner til turoperatøren TSS, og NBK en stor bokaksjon i Antalya hvor det ble delt ut mer enn 20.000 barnebøker.

TSS betrakter ikke Tyrkia kun som et feriemål. Foretaket engasjerer seg i landets kulturelle arv, respekterer menneskene der og står i vennskepelig kontakt med dem. Takken derfra er den største anerkjennelsen.


Tilbake til oversikten