Reiseanbefalinger Europa Asia Amerika Afrika

26.06.2014

Høyt besøk hos TSS i Antalya

Recep Yüksel, stedfortredende guvernør for turisme og kultur i Antalya, var kommet for å gi uttrykk for byens takknemlighet.

Han lot seg med glede be om å delta på et gruppefoto samme med de entusiastiske medarbeidere i teamet i Antalya.

Og i Tyrkia er det god grunn for TSS til å være entusiastisk: Med sine 200.000 ankomster i løpet av den siste vintersesongen, er studieturoperatøren blitt den viktigste operatøren for Antalya. «Provinsen Antalya er absolutt klar over hvilket viktig bidrag TSS yter i forbindelse med Tyrkias kultur og turisme», sier politikeren Yüksel. Han understreker betydningen av TSS som en viktig arbeidsgiver i regionen, spesielt utenfor sesongen.

Det er partneragenturet NBK Touristic som sørger for den knirkefrie gjennomføringen av alle dannelsesreisene på oppdrag av TSS. NBKs sjef Recep Yavuz og hans 350 reiseledere er en pålitelig partner for TSS gjester. De forklarer, organiserer og vet alltid råd. Og mere til: Reiselederne samler også inn penger til utgravingsprosjekter og organiserer bok-basarer for tyrkiske skoleelever.

Årsaken til at TSS-rundreisene er så populære, er ikke minst reiseledernes høye kvalifikasjoner. NBK-sjef Yavuz: «TSS legger stor vekt på en høy standard. Våre autoriserte reiseledere har alle, uten unntak 15 års yrkeserfaring. De er under stadig videreutdanning. Og samme hvilket land gjestene kommer fra: Alle blir møtt på sitt eget morsmål, det være seg dansk, finsk, norsk eller svensk.»

Antalya og TSS: Man kjenner hverandre personlig og setter pris på hverandres profesjonalitet. Også i fremtiden.


Tilbake til oversikten